5.8.2017, Nikolčice, Motonálet

 

dscf3336

 

5.8.2017, Nikolčice, Motonálet

Vůbec mi nevadí, že je dnes už od rána příšerný pařák, protože pozorný čtenář už jistě ví, že si s sebou vozíme lékaře, a ten na nás spolehlivě dohlíží. Tohle není nic nového a už to ani nikoho nepřekvapí.  Jenže dnes s námi jede kromě lékaře taky ještě lékárník! Magistr Jeníček se tedy konečně pochlubil tím, jaké je jeho pravé zaměstnání. Všechno se prozrazuje na jedné pumpě před Brnem, kdy pan magistr vyndává z koženého kufříku různé kelímky. Každý kelímek má jinou barvu a v každém je jiný obsah. „Tady to zelený – to je heřmánek s psím sádlem, a to je výborná věc na migrény. Normálně se to dá jíst klidně s rohlíkem. To žlutý – to je odvar z devatera bylin, louhovaný o půlnoci potmě a to červený – to je vlčí krev – to se používá, když vás začne chytat rapl“ – poučuje Jeníček a významně se dívá na mě. „A něco na sklerózu tam nemáš?“ ptá se nevinně Pájka. Pájka je známý tím, že každý kšeft něco doma zapomene. Buď jsou to trička, cédéčka atd. Dnes sice má svůj pověstný kufr, ale vzápětí se prozrazuje, že si zase v ledničce zapomněl svačinu.

     Tak a ještě nemáme Fofáče. Á, tady je. Je připraven na náměstí v Pohořelicích a první věc, která mě zajímá je, co má na sobě a už si připravuji pomalu přednášku o tyrkysových župáncích a porušení dres kódu….  Všichni koukáme z auta skoro vlastně na Fofáče a ani nám nevadí jeho červené tenisky. Za ním totiž prochází vysoká paní v modrých rozevlátých šatech s černou vlečkou. Tak pověsti o Pohořelické víle byly přece jenom pravdivé! Vyskytuje se vždy kolem druhé hodiny odpolední na náměstí, a kdo ji spatří, ten to má spočítaný. „Ser na vílu,“ bručí Fofáč a Zdenál, místo aby rozjel auto, trucuje a tvrdí, že nepojede, dokud vílu taky neuvidí. Kromě těchto drobných příhod plyne naše cesta celkem bez vážných problémů. Hoši vzadu se pustili do vaření a probírají nejnovější recepty. Jsem překvapen. Myslel jsem si vždycky, že jezdím s hudebníky a zatím je to v autě samej Pohlreich. Pan lékárník Jeníček nám vysvětluje, jak si připravuje cuketu. Už samotné slovo „cuketa“ ve mně vzbuzuje neuvěřitelný odpor, ale čekám, jakou dobrotu nám Jeníček připraví. „Ta cuketa se vole uprostřed vydlabe a tam se nacpe mletý hovězí a sejr a celý se to zapeče.  Myslím si, že by nebylo špatný, když se kuchař otočí, nacpat do té cukety ještě granát, ale to si nechávám radši pro sebe. S Jeníčkem je dneska vůbec velká legrace. Káca mi prozrazuje, že když na nás čekali u Pájky, Jeníček sebral Malému Pájkovi vrtulník na dálkové ovládání a hrál si s ním, přičemž omlátil Pájkovi vrtulníkem půl baráku a Malému Pájkovi přivodil trauma.

     Už jsme skoro u cíle. Pět kiláků před cílem se nachází poslední pumpa. Velké Němčice. Zde si dáváme poslední zastávku a zkušený Zdenál zastavuje pěkně u stojanů ve stínu. Kromě dvou motorkářů tady nikdo není a my vstupujeme dovnitř. Zpoza pultu nás bedlivě pozoruje vysoce nevrlý maník. Nebudeme mu přece vysvětlovat, že si kupujeme každý jenom jedno pivo, protože za chvíli už budeme na místě. Nerudný, zamračený netvor zuřivě bere od nás pětkrát za sebou dvacet korun. Pětkrát markuje a pětkrát vrací peníze nazpátek. Tento typ prodavačů znám velice dobře a radši couvám ven z pumpy. Hoši venku na rohu spokojeně pokuřují, ale jenom chvíli. „Běžte si s těma cigaretama někam pryč, tady se nesmí kouřit!“ diriguje soudruh Vzteklý. „A to auto si taky přeparkujte, brzdíte mi tady provoz. Ježišmarja, kde se se tady vzali?“ Nervák mizí uvnitř a my marně přemýšlíme, jaký provoz zde blokujeme, když na pumpě není ani noha. Káca však přichází s perfektním nápadem :  až to pivo vypijeme, tak mu budeme chodit vracet po jednom ty prázdný flašky a on nám bude muset vracet tři koruny! A tak se taky děje.  Jednou tři koruny, dvakrát tři koruny, třikrát tři koruny, čtyřikrát a pětkrát.  Káca se vrací a tvrdí, že když ho Vztekloun uviděl, dal si hlavu do dlaní a zoufale sípal :“ do p…i, , kur… do p…i.“ Protože nemám konflikty rád, navrhuji, že půjdu ještě jednou dovnitř a nabídnu pánovi odbornou lékařskou pomoc….

Konečně jsme na místě. Motonálet v Nikolčicích je skvěle ošéfovaný a je vidět, že borci pořadatelé to mají fakticky pěkně poladěný.  Zdravím se s mistrem zvuku Karlem Vodičkou, a ten, jako vždy pronáší legendární uvítací formuli : „Kde se tady zase berete, hašišáci?“ Přichází též pódiový zvukař a vysvětluje mi, že dnes budeme hrát na nový systém. Jenže to je jako by mluvil do dubu, protože co se týká zvukařské techniky, tak v tomto oboru jsem naprostý panic. Snažím se borce nějak zastavit a když se dostává k jakýmsi čtyřem pásmům, co spolu prý komunikují, přerušuji rozhovor otázkou : „A co když bude bouřka?“

     Celou akci dnes moderuje ostřílený rockový matador Radim Koziel a ten mě hned na úvod tvrdí, že na nás všechno vykecá. A jde se na plac. Při prvním válu si testuju, jestli se vůbec můžeme nějak pohybovat. Jakýkoliv pohyb v tomto pařáku totiž vyvolává potoky a potoky potu. Nedá se nic dělat, naše fanoušky vůbec nezajímá, že je pařák. Nebudou se přece dívat na tři mrtvoly vpředu. A tak sebou třískáme, mlátíme, probíhá i točení, vytrhávám šňůru z maršála a snažíme se dělat, jako by ani nebylo čtyřicet stupňů. Vlastně ani nepotřebuju větrák. Káca točí řepou neustále dokola, ale nemůžu přece po něm chtít, aby to prováděl celou hodinu. Pot teče nejdříve po krku, po zádech a když se tričko nacucá, pokračuje po ruce dolů na prsty. Ani prsteny na pravé ruce kapalinu nezastaví a ta putuje rovnou na struny a kolem snímačů pokračuje až na zem. „Já jsem chtěl kolem tebe proběhnout, ale tys to tam měl nějaký poflusaný,“ tvrdí Fofáč po koncertě. Marně mu vysvětluju, že jsem fakt neplival a že pod mikrofonem byl jenom pot. Končíme a naše mise je dnes splněna. Podle ohlasů jsme se líbili a to má vliv i na prodejnost našeho zboží.

     Následuje tradiční afterpárty a my už ani nemusíme chodit po areálu a zkoumat, kde co mají. To všechno za nás již udělal náš špión Jeníček a ten ví přesně, kde mají jakou dobrotu. „Támhle v rohu vpravo mají výborný masíčko, támhle zase to a tam nechoďte, tam mají jen rum.“ Chtěl bych se zeptat Jeníčka, kde prodávají cukety, ale radši držím hubu a sleduji, u kterého stánku sebou někdo začne cukat. Tam se prodávají cukety.

     Pan doktor Zdenál, který nás dnes řídí, nařizuje okamžitý nástup do automobilu a okamžitý odjezd. Diagnóza u některých hudebníků je jasná a nejvíc nemocen je dnes zřejmě Fofáč. Toho uklízíme do auta jako prvního. Je to nejen kvůli nemoci, ale taky proto, že se mezitím zase stihl převlíct a má na nohách červené tenisky. Zpáteční jízda se mi líbí, ale nelíbí se zbytku osazenstva. Vzadu to nějak rebeluje a pánům se opět nelíbí, že nespím.  „Zase nespí, hajzl jeden, jak je to kurva možný?“ Míjíme několik pump. „Tady na tý pumpě nezastavujte!“ prosí zoufale Fofáč. To je pro nás znamení, že musíme zastavit.  No jasně, paní pumpařka našeho výtečníka dobře zná!  Uprostřed pumpy leží velký černý pes a chrápe. Čekám jenom kde se objeví mrtvej kostelník. Další zastávka je po roce opět v baru „U kolenatý báby.“ Tady se nic nezměnilo, zastavil se čas a v rohu dokonce poznávám podle oblečení vybělenou kostru našeho kamaráda, který tady na nás celý rok věrně čekal.

Tak to je, milý čtenáři, asi tak zhruba vše. Určitě jsem na něco zapomněl a bude ni to později vyčteno, ale to nevadí. Důležité je, že jsem poskytl zcela pravdivou a nezkreslenou informaci o dalším putování našeho hudebního souboru. Závěrem bych chtěl odradit další a další zájemce, kteří se hlásí o místo v našem autě : opravdu jsou všechna místa vždy obsazena a nováčci, co s námi někdy vyrazí, se většinou v polovině jízdy vypaří z auta a jedou domů taxíkem. Díky všem , byli jste opět výborní a zase někdy.  Je skoro poledne, a proto musím jíst. Cuketu.                                      Heinrich

 

126 komentářů u „5.8.2017, Nikolčice, Motonálet

  1. Онлайн порно с кисками крупным планом. В этом разделе самое аппетитное место женщины, Вы увидите крупным планом и в хорошем качестве. Сводную мамку трахал в задницу в первый раз Супер порно hd в высоком качестве и крупным планом где ебут красивую Смотреть порно видео бесплатно в хорошем качестве куни крупным планом . — Какое-то время он поживет у своих родственников, — ответил Мортон Часть 11. Порно рассказы » В попку + инцест и лесби. Затем мама сказала, что она не хочет знать, с кем и когда. Но для нее важно, чтоб это было добровольно и это доставило удовольствие. Я убедила маму, что все было очень хорошо. Потом мама немного помолчав спросила: «Бет, ты когда-нибудь чувствовала влечение к. эм, девушкам?». Преступлений там не совершалось, но через городок проезжало множество автомобилей Охранник жарит воровку с синими волосами https://milopftj320865.angelinsblog.com/8288282/секс-видео-СЃ-сюжетом Групповое порно Мужики устроили ганг банг грудастой татуированной блондинке на кастинге Парни из Питера снимают русское групповое порно с двойным проникновением в пику Западу Сын с друзьями устроили ганг банг еблю русской мамке с мохнаткой Русская троица в групповом порно с двойным проникновением на студии у Легалов Русское порно бесплатно © 2017-2021 Порнушка на PROkazi.net. Все права защищены. Бесплатное порно видео Куколд слизывает кончу с ног сексвайф после ганг банг групповухи © 2017-2021 Порнушка на PROkazi.net. Все права защищены. Реальное порно (449) Куколд слизывает кончу с ног сексвайф после ганг банг групповухи филиппинская порнография дневник вводит phuong Реальное порно (449) Онлайн Порно филиппинская порнография дневник вводит phuong Негр большим членом жарит худышку Кали Роуз во время крутого межрасового порно порнохаб

  2. Turner International operates versions of core Turner brands, including CNN, TNT, Cartoon Network, Boomerang and TCM Turner Classic Movies, as well as country- and region-specific networks and businesses in Latin America, Europe, the Middle East, Africa and Asia Pacific. It manages the business of Pay- and Free-TV-channels, as well as Internet-based services, and oversees commercial partnerships with various third-party media ventures; it teams with Warner Bros. and HBO to leverage Time Warner’s global reach. Turner operates more than 180 channels showcasing 46 brands in 34 languages in over 200 countries. Turner International is a Time Warner company. Turner International operates versions of core Turner brands, including CNN, TNT, Cartoon Network, Boomerang and TCM Turner Classic Movies, as well as country- and region-specific networks and businesses in Latin America, Europe, the Middle East, Africa and Asia Pacific. It manages the business of Pay- and Free-TV-channels, as well as Internet-based services, and oversees commercial partnerships with various third-party media ventures; it teams with Warner Bros. and HBO to leverage Time Warner’s global reach. Turner operates more than 180 channels showcasing 46 brands in 34 languages in over 200 countries. Turner International is a Time Warner company. https://josueskyo542197.popup-blog.com/8762599/univision-online-tv FREE shipping over $99.Good Sam members: FREE shipping over $49. Join Now Good image quality New with OS 2.1, supporting eastern and western arc satellites for nation-wide coverage. Engineered with high-grade materials for optimal performance and maximum durability, this new satellite antenna is perfect for both portable and mobile use. But, that’s not all. Inside this robust design are reliable high-performance motors that convey premium speed and yields vast precision. You can now experience 20% more signal strength for a fraction of the original price.  Men’s Accessories 1425 W Francis Ave, Spokane, WA 99205 Current slide of – You may also like List Price: $69.99 Wi-Fi USB Adapter: Connect to a wireless network for video streaming and access to web apps including the Weather Channel and Game Finder. The Wi-Fi USB adapter is made exclusively for the DISH Wally Receiver.

  3. Не пропустіть кращі новинки кіно українською 2021 року Link

  4. Фільми українською в хорошій якості –
    онлайн без реклами Link

  5. Фільми українською в хорошій якості – онлайн
    без реклами link

  6. Новинки фільми, серіали, мультфільми
    2021 року, які вже вийшли Ви можете дивитися українською на нашому сайті link

  7. Whether you’re after a high volatility rollercoaster ride like Wild Scarabs, Bonanza or Berryburst with their top mini-games and graphics, or you’d like a more traditional one-armed bandit experience, we’ve got the best online slot games for you. Take a look at our slot games selection and choose from the alien-themed Reactoonz, explore ancient jungles with Gonzo’s Quest, or get yourself a lifetime award with our Jackpot slots. It’s completely up to your mood and choice. Aunque te parezcan similares, existen diferencias significativas entre las mГЎquinas tragamonedas que puedes encontrar en el mercado espaГ±ol. En la actualidad los mejores proveedores de software de EspaГ±a ofrecen cientos de tГ­tulos en nuestro paГ­s. Para que sepas cГіmo diferenciar estos juegos de casino, en los foros de apuestas de EspaГ±a se usa esta clasificaciГіn: https://romeo-wiki.win/index.php/Online_casino_sign_up_bonus_no_deposit_mobile_NZ While winning with slot machines depends mostly on your luck due to random outcomes of games, no deposit bonuses can be extremely helpful when it comes to table games that require skill and experience. Use free cash to wager on blackjack titles and learn how to reach 21 or come up with a strategy that works best on poker and roulette games. Or you might be more interested to play video poker variants while on the go? All of them are available at no deposit mobile casinos. Some casino online sites offer a no deposit bonus when you input a bonus code. Not all casinos require bonus codes but the ones that do will let you know, simply sign-up and enter the promotional code as you register, this will activate the bonus on registration. A simple Google search might reveal too many no deposit bonus casinos, making it difficult for players to identify the best of them. The best way to identify the best no deposit online casino for South African players is to visit casino information portals, gambling news sites, gambling forums, and affiliate sites, where there are plenty of honest and comprehensive casino site reviews available.

  8. A lot of these sites are USA-friendly and playing online poker Ethereum is not illegal, so you don’t have to worry about such technicalities. Since there are only a few sites that accept Ethereum only, you can decide to play in other sites that accept Ethereum instead. Also, as a new player, most of these sites offer you different welcome packages and bonuses like free spins and no deposit bonus. They also have a lot of online poker games. Sometimes, you might even get the chance to play online poker Ethereum free before you start playing with ether. A representative of Virtue Gaming told CoinDesk the company plans on using its marketing budget to fund the promotions, focusing more on building its community than advertising the site. As it was stated above poker whether live poker games or online poker with BTC have a lot of game terms and combinations, let’s make a table for them to make everything more clear and understandable. https://jorgeluiscarlos.com/community/profile/julianneflood46/ That is why virtual providers have created a galaxy of live dealer no deposit bonus offers for every taste and budget. If you still do not understand why register on the site of a live casino with no deposit bonus, then here are some particular reasons for you to do so: Anyway, a live casino with no deposit bonus is a great chance to get on the roll with multiple games for free. If the feeling of gambling in real-time attracts you, then a live casino with no deposit bonus is your number one choice. In testimony to the growing popularity of live dealer games, Play Live Casino is a South African casino establishment that focuses on real experiences. It is a significant departure from casinos that market themselves as slot havens. But, make no mistake: Play Live Casino’s 1,300+ slots still comprise a lion’s share of the games, though table games fans will not be disappointed. After all, the majority of live dealer games comprise of table games.

  9. Фільми та серiали 2020 українською мовою в HD якості Link

  10. Фільми українською в хорошій якості – онлайн без
    реклами Link

  11. Всі фільми новинки 2020 року онлайн українською в хорошій якості Link

  12. Новинки фільми, серіали, мультфільми 2021 року, які вже вийшли Ви можете
    дивитися українською на нашому сайті Link

  13. Дивитися фільми онлайн в HD якості українською мовою Link

  14. Фільми українською в хорошій якості – онлайн без реклами 2022

Komentáře nejsou povoleny.